Jafo Acties

Bezoek de Jafo site en bekijk de laatste Acties en Aanbiedingen! Lees verder

Kom gezellig winkelen (2000m2) bij Kringloop Afrika in Surhuisterveen. Dagelijks…


Kom gezellig winkelen (2000m2) bij Kringloop Afrika in Surhuisterveen. Dagelijks vullen wij onze winkel bij!

Er is voldoende parkeergelegenheid en de bushalte is vlakbij!

Wij hebben een ruime keuze aan boeken, platen, tijdschriften, CD’s, DVDS. Of je nu op zoek bent naar een prentenboek, een roman of een kookboek. De kans is groot dat je een mooi exemplaar vindt in onze ruime collectie.

Ook diverse kleingoed. Servies, bestek, potjes, beeldjes en vazen. Maar ook een ruime keus aan diverse meubels. Zoals bedden, banken, stoelen, tafels, dressoirs. De meubels zijn netjes en verkeren in goede staat. Het aanbod wisselt regelmatig daardoor blijft de collectie altijd verrassend.

En nog veel meer! Kom gerust eens langs in onze Kringloop te Surhuisterveen.

Geopend van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur aan de Lauwersweg 4 te Surhuisterveen.

Onze inbreng is open van maandag t/m zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur. Je kunt de auto of fiets vlak bij de deur zetten en onze medewerkers helpen jou graag een handje met uitladen.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen mee kan doen in onze samenleving. Nog te veel mensen leven in eenzaamheid, hebben geen werk, geen sociaal netwerk, ervaren geen zingeving en voelen zich buitengesloten. Wij geloven dat iedereen kwaliteiten heeft en een zinvolle bijdrage kan leveren aan onze samenleving. Daarom bieden wij een veilige werkplek voor vrijwilligers. Hier is ruimte om anderen te ontmoeten, iets te doen voor een ander, structuur te krijgen, erkenning te krijgen en een doel te hebben in het leven. We willen onze vrijwilligers, met soms ongekende kwaliteiten, tot bloei laten komen. Heb je belangstelling? Neem gerust contact met ons op of kom langs.1 Reactie

Reageer